Kályha és kerti konyha építés

Magamról

Köszöntöm honlapomon!

Csaszkó György vagyok! 


Vállalkozásom meglévő cserépkályhák bontásával, újra építésével, kandallók, búbos kemencék, kerti grillek, és kerti konyhák építésével foglalkozik az ország egész területén belül!

Azon kevés emberek közé tartozom, aki a szakmáját a   szenvedélyének és a hobbijának is tekinti!

A megfelelő iskola elvégzése után egy elismert, tapasztalt mester segítségével sikerült elsajátítanom ezt a kreatív, izgalmas, fantasztikus szakmát!

Napjainkban egyre többen térnek vissza a régmúlt egyik leghangulatosabb, és a mi világunkban az olcsóbb fűtési lehetőséghez.

Persze azóta sokat változott a technika és a divat, ezért én próbálok minden igényt kielégíteni.  Szívesen segítek az önök elképzelésének megvalósításában is, hogy az otthonában a legtökéletesebb kályhát építhessem meg!

Nagyon széles csempe választékkal dolgozom, hogy egészen a régies stílustól a legmodernebbekig tudjak ajánlani és tervezni.

Igény szerint 3D-s látványtervet is készítek a jobb átláthatóság érdekében, hogy már ne csak gondolatban, hanem vizuálisan is átlássa az otthona általam elképzelt "ékszerét"!

Nyitott vagyok bármilyen feladatra, ingyenes felmérés és árajánlat után az ön kezében van a döntés!

_____________________________________________________________________________

Örömmel vesszük ha megtisztel minket bizalmával, és egy díjmentes felmérés és tanácsadás alkalmával elkészítjük önnek az árajánlatot!

Ha kérdése van itt nyugodtan felteheti, mi 24 órán belül válaszolunk önnek!

Közvetlen kapcsolatfelvétel

csaszko71@gmail.com Tel: 0630/6207445

tel *:
e-mail *:
Az ön kérdése *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


Miért pont mi?

Garancia!

A szabályoknak megfelelően használt, általunk megépített kályhákra garanciát vállalunk!

Megfizethető ár!

Mi csak kizárólag minőségi megfizethető anyagokkal dolgozunk! Egy ingyenes felmérés, és árajánlat alkalmával az önök által kiválasztott anyagok függvényében állítjuk össze a remélhetőleg "ideális" árat!

Precizitás!

Minden munkánkban a precizitásra, és a pontosságra törekszünk! Kizárólag minőségi gépekkel és anyagokkal dolgozunk, ami nagy részben elősegíti a pontos és tiszta munkavégzést!

Kreativitás, ötletelés, 3D-s látványterv!

Egy díjmentes felmérés alkalmával önök elképzeléseivel, és a mi tanácsainkkal együtt valósítjuk meg az otthona leghangulatosabb "ékszerét". A jobb átláthatóság érdekében, igény szerint 3D-s látványtervet is készíthetünk!

Megbízhatóság, pontosság!

Minden megrendelést, a megbeszéltek alapján végzünk el, minden igényt kielégítően!

Kapcsolat

Csaszkó György

tel: 0630/6207445

e-mail: csaszko71@gmail.com

Céginformáció:

Hairport Szalon KFT

1065 Budapest, Teréz krt. 5.

Adószám: 23051090-1-42

Megosztás

Videók munkáinkról