google-site-verification=vsqB2LyAAdKxj6Hb_kBY7ULUvH2vmoGq3N6qyfytC-Q

Magamról

Köszöntöm honlapomon!


Csaszkó György vagyok! 
Vállalkozásom kerti konyha, más néven nyári konyha  építésével, búbos kemence, kerti grill és kandalló kivitelezésével foglalkozik az ország egész területén belül! Ezen kívül cserépkályhák javítását, tisztítását és bontását is vállaljuk.
Azon kevés emberek közé tartozom, aki a szakmáját a   szenvedélyének és a hobbijának is tekinti!
A megfelelő iskola elvégzése után egy elismert, tapasztalt mester segítségével sikerült elsajátítanom ezt a kreatív, izgalmas, fantasztikus szakmát!
Napjainkban egyre többen térnek vissza a régmúlt egyik leghangulatosabb, és a mi világunkban az olcsóbb fűtési lehetőséghez.
Persze azóta sokat változott a technika és a divat, ezért próbálok minden igényt kielégíteni.  Szívesen segítek az önök elképzelésének megvalósításában is, hogy az otthonában a legtökéletesebb kandallót építhessem meg és kertje legcsodásabb díszét a kerti konyháját is a legpraktikusabban alakítsa ki.
Egészen a hagyományos stílustól a modern változatig, minden kérést kielégítően igyekszünk megvalósítani munkáinkat.
Igény szerint 3D-s látványtervet is készítek a jobb átláthatóság érdekében, hogy már ne csak gondolatban, hanem vizuálisan is átlássa az otthona általam elképzelt "ékszerét"!
Nyitott vagyok bármilyen feladatra, egy helyszínen történő felmérés és árajánlat után az ön kezében van a döntés!
Kerti konyha
Ha egyedi, ötletes, magas színvonalú nyári konyhát, vagy kandallót szeretne ami túl mutat a sablonokon, vagy akár a cserépkályha tisztításán gondolkodik, akkor mi segítségére lehetünk.
Engedje szabadjára képzeletét és teremtse meg a mi segítségünkkel saját, különleges világát.
Reméljük, hogy hamarosan egy praktikus kialakítású, szemet gyönyörködtető kerti konyha, vagy kandalló tulajdonosa és egy újabb elégedett ügyfelünk lesz!
Keressen minket bizalommal, a mielőbbi helyszíni felmérés és árajánlat céljából!

Írjon nekünk


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!
Kapcsolat

Céginformáció: Hairport Szalon KFT 1065 Budapest, Teréz krt. 5. Adószám: 23051090-1-42

Telephely: 2151 Fót, Etelköz utca 1.

Kövessen minket