Miért pont mi?

Megbízhatóság, pontosság!

Minden megrendelést, a megbeszéltek alapján végzünk el, minden igényt kielégítően!

Garancia!

A szabályoknak megfelelően használt, általunk megépített kályhákra garanciát vállalunk!

Megfizethető ár!

Mi csak kizárólag minőségi megfizethető anyagokkal dolgozunk! Egy ingyenes felmérés, és árajánlat alkalmával az önök által kiválasztott anyagok függvényében állítjuk össze a remélhetőleg "ideális" árat!

Kreativitás, ötletelés, 3D-s látványterv!

Egy díjmentes felmérés alkalmával önök elképzeléseivel, és a mi tanácsainkkal együtt valósítjuk meg az otthona leghangulatosabb "ékszerét". A jobb átláthatóság érdekében, igény szerint 3D-s látványtervet is készíthetünk!

Precizitás!

Minden munkánkban a precizitásra, és a pontosságra törekszünk! Kizárólag minőségi gépekkel és anyagokkal dolgozunk, ami nagy részben elősegíti a pontos és tiszta munkavégzést!

Kandalló építés, tisztítás

Közvetlenül hívható telefonszám: +36 30 620 7445

Legtöbbet épített zárt tűzterű kandalló:

A zárt tűzterű kandalló belső szerkezete, hamutere, füstkivezetésének kialakítása különböző lehet aszerint, hogy fa vagy szén és brikett, gáz, vagy pellet tüzelésű. A kandalló fűtőfelületének hőmérséklete emelkedik a tüzelés hatására, az égés megszűnése után a hőkésleltetés által meghatározott időpontban maximális értéket ér el, s azután csökken. Természetesen egy jobb minőségű fűtőkészülék olyan minőségű parázságyat képes tartani, amit a tűz újra gyújtása nélkül pusztán rárakással újra éleszthető 10kg tűzifa elégetésével akár 8-10 órán keresztül. (feltétele optimális nedvesség tartalmú és minőségű tűzifa, előirt mértékű huzat a kéményben) Ezt a hatást csak tökéletesen záródó ajtók mellett lehet elérni, tökéletesen kialakított szigeteléssel és huzatszabályozással, az excentrikus kilincs záródással, hiszen így az évek multán is biztosítható a hermetikus csukódás, ami a magas hatásfok követelménye. A zárt, megfelelő minőségű kandalló a keletkezett hő egy részét tárolja. A kandalló fűtőfelületénél hőmérséklete a fűtőfelület anyagától és vastagságától, továbbá a belső oldalon lévő közeg pl. izzásban lévő tüzelőanyag-réteg, láng, füstgáz, hőmérsékletétől függ, ezért a különböző helyeken eltérő. Az égéshez a szükséges levegő légcsatornán keresztül jut a tűztérbe. Ha a kandalló külső falra kerül, megoldható a levegő bevezetése közvetlenül kívülről is. Ezt a levegőt melegíti fel a tűztér, amely a kürtőbe esetleg másik helyiségbe elhelyezett szellőzőnyílásokon keresztül jut be a fűtendő helyiségbe. A hatásfok ventilátor beiktatásával fokozható, a meleg levegő távolabbi helyiségbe is elvezethető.

További képeket a "Képgaléria" menüpont alatt talál!

____________________________________________________________________________________________

Örömmel vesszük ha megtisztel minket bizalmával,  és egy díjmentes felmérés és tanácsadás alkalmával elkészítjük önnek az árajánlatot!

Ha kérdése van itt nyugodtan felteheti, mi 24 órán belül válaszolunk önnek!

kozvetlen-kapcsolatfelvetel

hit counter