Miért pont mi?

Kreativitás, ötletelés, 3D-s látványterv!

Egy díjmentes felmérés alkalmával önök elképzeléseivel, és a mi tanácsainkkal együtt valósítjuk meg az otthona leghangulatosabb "ékszerét". A jobb átláthatóság érdekében, igény szerint 3D-s látványtervet is készíthetünk!

Garancia!

A szabályoknak megfelelően használt, általunk megépített kályhákra garanciát vállalunk!

Megfizethető ár!

Mi csak kizárólag minőségi megfizethető anyagokkal dolgozunk! Egy ingyenes felmérés, és árajánlat alkalmával az önök által kiválasztott anyagok függvényében állítjuk össze a remélhetőleg "ideális" árat!

Precizitás!

Minden munkánkban a precizitásra, és a pontosságra törekszünk! Kizárólag minőségi gépekkel és anyagokkal dolgozunk, ami nagy részben elősegíti a pontos és tiszta munkavégzést!

Megbízhatóság, pontosság!

Minden megrendelést, a megbeszéltek alapján végzünk el, minden igényt kielégítően!

Cserépkályha, kandalló, grill, Balaton

A "Csaszkókályha" a Balaton vonzáskörzetében is elérhető!

Szolgáltatásaink Somogy, és Veszprém megyékben:

 • Cserépkályha építés, átrakás, tisztítás

 • Kandalló építés

 • Búbos kemence építés (kül és beltéri)

 • Kerti konyha építés

 • Grillező építés

 • 3D-s látványterv készítés (igény szerint)

  Tavasztól őszig használt nyaralóban a fűtésre csak alkalmilag van szükség. Igaz erre akár a nyár közepén is lehet példa. Biztosan nem kell nagy hidegekkel dacolni, nem külső mínuszokból kell a belső térben 20 fokos meleget varázsolni, de 5-10 fokos hőmérséklet emelésre bármikor szükség lehet.

  Aki a természetes tűz hangulatát és látványát szereti, annak ajánljuk a cserépkályhát, vagy kandallót alkalmi fűtésre (is). A tűz látványa és hangulatos játéka különös élvezeti és esztétikai élményt rejt, mindamellett, hogy üzemeltetési költségek terén is nagyon versenyképes. Ez a fűtési mód már kéményes beépítést igényel és persze sokkal kevésbé automatizálható, mint a különböző elektromos megoldások, de a fűtési teljesítmény már akár egy téli napon is elegendő lehet.

  Örömmel vesszük ha megtisztel minket bizalmával, és egy díjmentes felmérés és tanácsadás alkalmával elkészítjük önnek az árajánlatot!

  Ha kérdése van itt nyugodtan felteheti, mi 24 órán belül válaszolunk önnek!

  Közvetlen kapcsolatfelvétel

  csaszko71@gmail.com Tel: 0630/6207445

  tel *:
  e-mail *:
  Az ön kérdése *:

  A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Balatonboglár, Balatonlelle, Balatonföldvár, Fonyód, Siófok, Zamárdi, Siófok-Sóstó, Balatonvilágos, Alsóörs, Balatonalmádi, Balatonfüred, Balatonkenese, Balatonvilágos, Csopak, Felsőörs, Tihany, Veszprém,