Miért pont mi?

Kreativitás, ötletelés, 3D-s látványterv!

Egy díjmentes felmérés alkalmával önök elképzeléseivel, és a mi tanácsainkkal együtt valósítjuk meg az otthona leghangulatosabb "ékszerét". A jobb átláthatóság érdekében, igény szerint 3D-s látványtervet is készíthetünk!

Garancia!

A szabályoknak megfelelően használt, általunk megépített kályhákra garanciát vállalunk!

Megfizethető ár!

Mi csak kizárólag minőségi megfizethető anyagokkal dolgozunk! Egy ingyenes felmérés, és árajánlat alkalmával az önök által kiválasztott anyagok függvényében állítjuk össze a remélhetőleg "ideális" árat!

Megbízhatóság, pontosság!

Minden megrendelést, a megbeszéltek alapján végzünk el, minden igényt kielégítően!

Precizitás!

Minden munkánkban a precizitásra, és a pontosságra törekszünk! Kizárólag minőségi gépekkel és anyagokkal dolgozunk, ami nagy részben elősegíti a pontos és tiszta munkavégzést!

Cserépkályha építés, bontás, átrakás, tisztítás

Közvetlenül hívható telefonszám: +36 30 620 7445

A cserépkályha tetszetős, elegáns és meleg hangulatot ad a szobának ahol elhelyezzük. Azok számára akik az egész házat szeretnék fával kifűteni, kandalló helyett a cserépkályha lehet a megfelelő megoldás. A cserépkályha egy nagy tömegű "hőakkumulátor" amit egyszer felfűtünk, majd hosszú ideig élvezzük az általa leadott meleget. Tudni kell róla, hogy hőkapacitása függ a tömegétől, valamint a benne lévő füstjáratok hosszától. Kizárólag sugárzó hővel fűt, nagyon durva számítási adat alapján egy csempe egy légköbmétert képes befűteni. A cserépkályha folyamatos üzemmódban tud jól üzemelni, ha lehűlnek a járatok, nehéz és körülményes feladat az újra begyújtás. A cserépkályha a befűtés után csak körülbelül két órával éri el a maximális hőmérsékletet, viszont a tűz kialvása után még 10-12 órán át meg is tartja, és sugározza a meleget!


Egy cserépkályhával általában egy helyiséget fűthetünk be, de ismerjük a praktikusan fal közé épített változatát is amikor két vagy több szobát tudunk egyszerre fűteni. A hagyományos kályhák teljesítménye 3,5 Kw-14Kw között változhat attól függően hány csempeegység alkotja az építményt. Ezt a számítást a a kályha megtervezésekor számítjuk ki, figyelembe véve a helyiség nagyságát, a hőszigetelő képességét, valamint az ablakok nagyságát. Durva számítási adat alapján egy csempe egy légköbmétert képes befűteni.

 A jól megépített cserépkályha jól hasznosítja a fűtésre használt anyagot, hatásfoka 70-80% között van ami azt jelenti, hogy égéskor a keletkezett hő csaknem egészét környezetének adja át. 

Tüzelőanyagai jellemzően fa, szén, és vegyes. A belső kialakítását, falvastagságát és az ajtók elhelyezkedését a tüzelőanyag határozza meg. Csoportosításuk a szerint történik, hogy a tűztér és a füstjáratok /vízszintes vagy függőleges/ kialakításúak.

Új építésű kályha beüzemelése FONTOS!

 A cserépkályha fűtésének menete! Miután a kályhánkban elhelyeztük a száraz fát, és begyújtottuk a kályhát, nagyon fontos, hogy a cserépkályha ajtaja 1-2 újnyira nyitva legyen, hogy biztosítva legyen a szükséges levegő mennyiség. Egyszerre ne rakjunk rá két-három fahasábnál többet, mert egyrészt a cserépkályha úgysem tud felvenni egyszerre ennél több hőt, másrészt olyan hőfokkülönbségek léphetnek fel, a palást külső és belső oldala közt, amit a legjobban megépített cserépkályha sem bír elviselni! A hirtelen hő tágulás megfeszítheti, megroppanthatja, tönkreteheti a kályhánkat. A cserépkályha lezárása, csak abban az esetben lehetséges, HA MÁR EGYÁLTALÁN NEM LÁNGOL a benne lévő tüzelő, még egy kicsit sem! Ilyenkor elzárhatjuk a kályhát, de inkább 5 perccel később, mint korábban! Ugyanis a cserépkályha olyan, mint egy hő szivacs, magába szívja, majd kisugározza a tűz melegét a környezete felé. A CSERÉPKÁLYHA FŰTÉSÉHEZ IDŐ KELL, FOLYAMATOSSÁG, ÉS ODAFIGYELÉS!

További képeket a "Képgaléria" menüpont alatt talál!

_______________________________________________________________________________________

Örömmel vesszük ha megtisztel minket bizalmával, és egy díjmentes felmérés és tanácsadás alkalmával elkészítjük önnek az árajánlatot!

Ha kérdése van itt nyugodtan felteheti, mi 24 órán belül válaszolunk önnek!

Közvetlen kapcsolatfelvétel

csaszko71@gmail.com Tel: 0630/6207445

tel *:
e-mail *:
Az ön kérdése *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Cserépkályha építés

Meglévő cserépkályha átrakás

Cserépkályha lebontás

Cserépkályha tisztítás

Cserépkályha tervezés

Téglakályha, téglakályha építés, téglakályha Budapest, téglakályha Pest megye, téglakályha Dunakeszi, téglakályha Göd, téglakályha Fót,Abony, Albertirsa, Aszód, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Cegléd, Dabas, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Isaszeg, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykáta, Nagykőrös, Nagymaros, Ócsa, Örkény, Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz, Ráckeve, Százhalombatta, Szentendre, Szigethalom Szigetszentmiklós, Szob, Tápiószele, Tököl, Törökbálint, Tura, Üllő, Vác, Vecsés, Veresegyház, Visegrád, Zsámbék Mogyoród,